KOOP GOUD, DIAMANTEN EN SIERADEN TEGEN DE BESTE MARKTPRIJS

Bruxelles Achat d’Or biedt u de unieke mogelijkheid om contant betaald te worden voor de verkoop van uw goud, uw diamanten, uw zilveren voorwerpen of zelfs uw antieke juwelen. 

Vraag een gratis offerte aan bij ons expertisekantoor in de Louizawijk in Brussel of via het online formulier op onze website.

Bekend om onze particulieriteit en betrouwbaarheid, voeren wij transacties uit met de grootste transparantie. Eerlijkheid, discretie en respect voor de klant maken deel uit van de fundamentele waarden van Bruxelles Achat d’Or.

Aankoop van sieraden

We nemen gouden sieraden, gouden hangers, gouden armbanden, gouden trouwringen, gouden kettingen, gouden piercings terug.

Diamanten kopen

Wij nemen diamanten ringen, diamanten armbanden, diamanten oorbellen, losse diamanten, diamanten halskettingen, diamanten juwelen terug.

Goud Kopen

Wij nemen Krugerrand, peso’s, Napoleon, Sovereign, Nugget, American Eagle, Maple Leaf en anderen terug.

Getuigenissen

Kijk wat klanten over ons zeggen

Uitstekende service

Uitstekende ervaring met deze winkel. Zeer professionele service, eerlijkheid en transparantie, wat niet gemakkelijk te vinden is bij concurrenten. Avri is zeer attent en betrouwbaar. Eerlijk gezegd, aarzel niet om daarheen te gaan!

Aurelie

Eén geruststellende plek, vriendelijk onthaal en expertise. Ik had overwogen en geëvalueerd voor dat ik beslist heb om naar de winkel te gaan en heb méér gekregen dan ik had verwacht, wat de eerlijkheid en de ernst bewijst van de man die me op 17 september ontving en die ik nogmaals bedank!
Aan te bevelen want je kunt er blindelings en met volle vertrouwen heen gaan!

Beatrice

Eén van de doorslaggevende elementen die het verschil maken met andere winkels waar ze goud aankopen is dat ze de tijd nemen om naar u te luisteren, en de expertiseprocedure op een begripvolle wijze uitleggen. Uiteindelijk is de prijs correct, de competentie professioneel, en de relatie met de klant is oprecht en betrouwbaar. Aan te bevelen vanwege hun loyaliteit.

Henri

Eenvoudig, snel en uiterst veilig. Krijg contant geld voor uw goud!

 Stuur ons uw contactformulier rechtsboven bijgevoegd ( gratis schatting ). Onze koper neemt contact met u op en geeft u een gratis prijsopgave, zonder enige verplichting van uwentwege. Of u nu goud wilt verkopen, diamanten wilt verkopen of horloges wilt verkopen, wij streven ernaar om u de beste mogelijke prijs aan te bieden.
 

Bent u een bedrijf of particulier? Bij Bruxelles Achat d’or krijgt u op afspraak een gratis parkeerkaart . Bel ons nu.

Bruxelles Achat d`Or is een volledige dienst voor de aankoop van allerhande juwelen, goud en diamanten. We bieden u altijd de meest nauwkeurige en concurrerende prijzen die de marktwaarde van dezelfde dag weerspiegelen. Meer informatie

Prix de l'or

Waar zijn we?

Chaussée de Charleroi 63, 1060 Brussel

Goud verkopen in Brussel

Het slapende goud zal uw bankrekening niet verrijken. Bruxelles Achat d’Or biedt u de mogelijkheid om al uw gouden voorwerpen terug te kopen, ongeacht de karaatwaarde. Vanuit ons expertisekantoor in het centrum van de Belgische hoofdstad of via ons online formulier bezorgen onze experts u een snelle schatting voor de verkoop van uw goud.

Gouden juwelen

Als u uw gouden sieraden wilt verkopen, weet dan dat wij zowel oude sieraden als moderne sieraden terugnemen. Als specialist in het kopen van goud in Brussel zal een van onze experts uw gouden sieraden beoordelen om u een nauwkeurige schatting te geven. Inderdaad, alléén hij zal de exacte waarde kunnen beoordelen, want valse vrienden zijn talloos.

De punch is bijvoorbeeld niet altijd een betrouwbare indicator, ondanks wat veel mensen denken. Bijvoorbeeld kleine sieraden of gouden voorwerpen hoeven geen keurmerk te hebben dat moeilijk tebevestigen is. Maar de keurmerken hebben niet altijd bestaan en waren ook niet verplicht.

Dusdanig  is het mogelijk dat antieke gouden sieraden geen keurmerk hebben. Bovendien zijn de keurmerken in de loop van de tijd veranderd. Het paardvormig keurmerk werd bijvoorbeeld pas gebruikt vanaf 1838 tot 1919. Daarom kan alléén een deskundige nauwkeurig inschatten tegen welke prijs het mogelijk is om uw gouden sieraden in te wisselen.

Gouden munten

Bruxelles Achat d’Or koopt elke gouden munt die u wenst te verkopen tegen de beste prijs. Deze kunnen verschillende namen hebben, zoals: Napoleon, Sovereign, Krugerrand, Florin… maar er zijn ook Amerikaanse dollars, peso’s en zelfs Tunesische of Zwitserse franken in goud. Ook hier kan alléén een expert in het kopen van goud in Brussel u een exacte estimatie geven om u een nauwkeurige schatting te geven.

Goudstaven

Als de London Gold Fixing de internationale goudprijs, inclusief die van goudstaven, twee keer per dag wordt vastgesteld, komt deze prijs echter niet overeen met die van de verkoop van goud aan het grote publiek. Onze goudaankoop specialisten in Brussel hebben daarentegen een grote expertise in het aanbieden van een prijs voor de aflossing van uw goudstaven.

In tegenstelling tot gouden munten hebben goudstaven en Vera Valor een keurmerk dat zowel hun oorsprong als hun kwaliteit waarborgt. Dit keurmerk wordt geleverd met een certificaat van de erkende schatter die de kenmerken van uw goudstaaf bevestigt, inclusief het gewicht en de zuiverheid.

Geldaankoop Brussel

Desondanks dat ons expertisekantoor Bruxelles Achat d’Or heet, kopen we niettemin zilveren voorwerpen en juwelen, nochttans ook die in platina. Neem contact op met één van onze experts als u uw oude zilveren sieraden wil verkopen, hij kan u gratis een gedetailleerde verklaring van hun waarde geven.

Zilveren voorwerpen zoals zilverwerk kunnen ook interessant zijn voor verkoop. Afhankelijk van verschillende criteria, kunt u mogelijk een offerte krijgen die aan uw verwachtingen voldoet. Als zuiverheid en gewicht belangrijke beslissingsfactoren zijn, zijn de tijd van zilveren voorwerpen of sieraden, evenals hun type fabricage en hun zeldzaamheid ook gegevens waarmee onze experts rekening houden om u de beste prijs te bieden.

Diamanten kopen te Brussel

Bruxelles Achat d’Or is een erkende specialist in de aankoop van diamanten in Brussel. Decennia lang schat ons team uw diamanten om u de beste prijs te kunnen bieden. Of ze nu op sieraden zijn gemonteerd of niet, wij kunnen u vrijblijvend informeren over een terugbetalingsbedrag.

Dit bedrag wordt bepaald door onze diamantaankoopexperts in Brussel op basis van verschillende criteria, waarvan de belangrijkste de beroemde 4C’s en de huidige prijs zijn. De zuiverheid (Clarity), de kleur (Color), het gewicht (Carat) en de grootte (Cut) zullen dus de uiteindelijke hoeveelheid beïnvloeden op dezelfde manier als de huidige prijs van de diamant die de prijs zal bepalen.

Smaragden, saffieren, robijnen en andere edelstenen of halfedelstenen zijn verkrijgbaar in ons expertisekantoor. Ook hier geldt dat het al dan niet vastleggen van deze schatting geen invloed heeft op de schatting die u gratis wordt aangeboden.

Onze waarden

Bruxelles Achat d’Or hecht veel belang aan de waarden die haar beroemd hebben gemaakt. We zijn ons ervan bewust dat sommige goud aankoop bedrijven praktijken hebben die absoluut onprofessioneel zijn en daarom besteden we er bijzondere aandacht aan om ervoor te zorgen dat de waarden die ons al decennia lang dragen, zowel door het personeel van ons expertisebureau alsook diegene die verantwoordelijk is voor onze website.

Particulieriteit en betrouwbaarheid

Alle mensen die u verwelkomen in ons expertisekantoor in de Louisawijk, gelegen in het centrum van Brussel, beschikken over de nodige vaardigheden om goud, zilver, diamanten en juwelen te kopen. Dankzij hun jarenlange ervaring en de bestendigheid die ze demonstreren bij het uitoefenen van hun expertise, zullen onze specialisten snel en nauwkeurig een terugkoopprijs kunnen bepalen. De offerte die u wordt voorgesteld, impliceert uiteraard geen enkele verplichting van uwentwege.

Discretie envertrouwelijkheid

Notre métier d’experts en métaux rares et pierres précieuses demande la plus grande discrétion qui est garantie par le confinement de notre bureau d’expertise mais aussi par la formation de nos équipes. C’est ainsi dans la plus grande confidentialité que vous pourrez faire expertiser vos biens en vue de leur vente.

Ons beroep als experts in zeldzame metalen en edelstenen vereist de grootste discretie die wordt gegarandeerd door de discrete locatie van ons expertisebureau maar ook door de opleiding van onze teams. Het is dus in alle vertrouwelijkheid dat u uw goederen kunt laten taxeren met het oog op de verkoop ervan.

Veiligheid en respect

Uitgerust met een hoog beveiligingsniveau, biedt ons expertisekantoor de ideale voorwaarden voor transacties met goud en andere kostbare goederen tegen betaling. In dit veilige en betrouwbare kader kunt u onmiddellijk worden betaald nadat u onze offerte hebt geaccepteerd.

Respect voor de klant is een essentiële waarde bij Bruxelles Achat d’Or en daarom besteden we er bijzondere aandacht aan. U wordt dus individueel begeleid bij elk van uw raadplegingen, in volledige transparantie. U profiteert direct van een schatting van uw te koop staande goederen.

Gold price

Prix de l'or

Silver price

[Prix de l'argent]
small_c_popup.png

Gratis Online Schatting

Bedankt!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.