Geld kopen in Brussel: om welke goederen gaat het?

Als u zilveren voorwerpen wilt verkopen of kopen, hoeft u maar één adres te overwegen: Bruxelles Achatd’Or. Als dit uw geval is, moet ons wereldberoemde bedrijf zo snel mogelijk worden bezocht.

Wij zijn gevestigd in Brussel, Louizawijk, waar u, naast ongeëvenaarde competentie, een warm, vriendelijk en uiteraard discreet welkom vindt.

Een grote verscheidenheid aan goederen kan zilver bevatten en ze zijn allemaal van belang voor ons bij het doen van een uitkoopbod. Aarzel dus niet om contact op te nemen met één van onze experts, hetzij rechtstreeks in ons expertisekantoor in de Louizawijk in Brussel, hetzij via het online formulier op onze website. Slechts één van onze specialisten in het kopen en verkopen van zilver kan u vertellen over de werkelijke waarde van uw eigendom en u in sommige gevallen een prijsopgave doen.

 Er zijn echter enkele contante activa waarvoor u er zeker van kunt zijn dat we u een bod zullen doen om terug te kopen. Zo kunnen we zilveren munten en baren onderscheiden, maar ook zilveren sieraden en tenslotte zilverwerk.

Zilveren munten

Sinds het verschijnen van geld zijn er altijd zilveren munten geweest. Maar dit edelmetaal had het nadeel dat het verslijt, ongeveer 10% per decennium. De zilveren munten verloren daardoor hun gewicht en daarmee hun waarde. Daarom werd besloten dit metaal op te geven en vandaag zijn de enige geproduceerde zilveren munten bedoeld voor verzamelaars of mensen die op zoek zijn naar een financiële investering op lange termijn.

Maar goed nieuws voor u als u merkt dat u in het bezit bent van zilveren munten: sinds hun huidige productie is gestopt, is zowel hun zeldzaamheid als hun waarde toegenomen. Dus of u nu Belgische zilverfranken heeft of een Amerikaanse Zilverarend , een van onze zilveraankoopexperts in Brussel kan u informeren over de exacte waarde ervan en u eenterugkoopaanbieding doen tegen de beste prijs.

Zilverbaren

Zilverbaren liggen soms sluimerend in onze bankkluizen en het is spijtig omdat de koers op dit moment erg interessant is om geïnteresseerd te zijn in een mogelijke verkoop hiervan. In andere gevallen blijkt dat we hier na een erfenis ook zilverbaren hebben die we graag zouden willen laten taxeren. Dit is een scenario dat we bij taxatiebureau Bruxelles Achatd’Or kennen omdat vaak blijkt dat het taxatiecertificaat ontbreekt of dat de keurmerken door de tijd zijn versleten.

Onze experts in het kopen en verkopen van zilver in Brussel kennen deze situaties goed en weten hoe ze erop moeten reageren dankzij hun diepgaande kennis en technische tests. De persoon die u zal verwelkomen, kan u dus, na expertise, gratis nauwkeurige conclusies en een gedetailleerde schatting geven.

Zilveren juwelen

Er zijn veel juwelen gemaakt in zilver en we willen er soms afstand van doen om nieuwe te kopen. Het overervingsscenario is ook hier weer een situatie die we vaak tegenkomen en waarop we altijd met de grootste delicatesse reageren. Om u de best mogelijke prijs te bieden, zal ons team van specialisten verschillende tests uitvoeren die het mogelijk maken om de werkelijke waarde van uw goederen te schatten, die verder kan gaan dan het gewone gewicht.

Zilverwerk

Om zilverwerk in Brussel te kopen of verkopen, voeren we een diepgaande studie uit om de exacte waarde van uw zilveren roerende voorwerpen te bepalen. Veel parameters zullen door onze experts in aanmerking worden genomen, zoals het gewicht natuurlijk maar ook het percentage zilver voor zilver metaalzilver omdat het niet altijd ruw zilver is. Bij de beoordeling door onze experts wordt ook rekening gehouden met het fabricagetijdstip en de gebruikte methode.

Onze aanpak om geld te kopen in Brussel

Omwille van transparantie en professionaliteit hebben we een evaluatiemethode in vijf stappen ontwikkeld.

Geld kopen in Brussel: Stap 1

Wij heten u welkom en nodigen u uit om uw zilveren bezittingen aan ons te presenteren, zodat de deskundige tot uw dienst zoveel mogelijk informatie kan krijgen om een ​​zo nauwkeurig mogelijke beoordeling uit te voeren.

Geld kopen in Brussel: Stap 2

De tweede stap van ons deskundige taxatieproces omvat het testen van de zilverzuiverheid van uw goederen. Dankzij specifieke gereedschappen en een nauwkeurige techniek zullen onze specialisten u kunnen informeren over het exacte zilvergehalte van uw munten, baren, juwelen en zilverwerk.

Geld kopen in Brussel: Stap 3

Dan komt de tijd van het wegen van uw goederen die het mogelijk maakt om met de grootste finesse het exacte gewicht te bepalen van het onroerend goed dat u wilt verkopen. Als het gewicht niet de enige factor is die in aanmerking wordt genomen bij de samenstelling van ons overnamebod, is het niettemin een belangrijk criterium. Dit zal zich aanpassen aan de werkelijke prijs die we transparant met u zullen communiceren.

Geld kopen in Brussel: Stap 4

Dankzij al deze informatie en zijn expertise in het kopen van zilver, zal uw Brusselse specialist u dan in stap 4 een gratis offerte kunnen aanbieden. Hierbij wordt dus rekening gehouden met de zuiverheid van uw eigendom, het gewicht, maar ook de waarde van de laatste volgens zijn zeldzaamheid of de voortreffelijkheid van zijn fabricageproces. Omdat we altijd een bevoorrechte relatie met onze klanten hebben onderhouden, gebaseerd op respect en loyaliteit, bieden we u altijd de echte prijs voor de inwisseling van uw goederen in zilver en niet alleen een prijs per gewicht zoals anderen dat kunnen. doen.

Geld kopen in Brussel: Stap 5

Als u onze offerte accepteert, kan een beveiligde transactie plaatsvinden in de vijfde stap van ons geldaankoopproces in Brussel. De betaling vindt onmiddellijk plaats, afhankelijk van de door u gekozen methode.