Goud kopen en verkopen in Brussel

Door het talrijk aanbod van goudaankoop, weten de mensen niet meer waar ze voor de beste prijs en in veiligheid kunnen verkopen.  Om uw contant geld vlugger om te zetten in diverse vormen of in sieraden ( recent of oud ) die je niet meer draagt, is Bruxelles Achat d’Or uw unieke, efficiënte en vertrouwelijke oplossing. Bruxelles Achat d’Or is de onbetwiste leider van de Goudaankoop specialisten  op de markt.

Ideaal gelegen in de prachtige Louizawijk, in het stadscentrum van Brussel, heeft Bruxelles Achat d’or in de loop van de tijd een reputatie opgebouwd van uitmuntendheid in de  aankoop van goud. Bruxelles Achatd’Or, naar behoren en wettelijk erkend, heeft sinds jaren het vertrouwen verworven van een grote klantenkring van particulieren en vakmensen en biedt aldus al deze broodnodige ervaring in deze activiteit. Om u nauwkeurige expertise aan te bieden en een optimale zekerheid te garanderen bij het schatten van uw goud, doet Bruxelles Achat d’or een beroep op juwelenexperts, leden van de diamantbeurs, die tot uw beschikking staan ​​voor elke schatting van uw verzamelobjecten. U kunt rekenen op hun particulariteit en ervaring, die al decennia lang de basis vormen van onze wereldwijde reputatie, of het nu gaat om het testen van uw goud of om u te begeleiden bij uw beslissing te nemen.

Referentie in goudaankoop in Brussel, Bruxelles Achatd’Or  koopt aan de beste marktprijzen alle soorten gouden artikelen (armbanden, kettingen, oorbellen, halskettingen, munten, ringen, cluster, enz.) Onder al hun vormen en ongeacht hun toestand. Of het nu stuk of beschadigd is, oud of ouderwets, uw sieraden zijn ons veel meer waard dan u zich wellicht kunt voorstellen. Wat het karaat van uw goud ook is: 8k, 14k, 18k, 22k of 24k, wij kunnen u de beste prijzen bieden. Wees gerust, wanneer u de exacte waarde van uw sieraden beoordeelt, worden ze niet vernietigd, beschadigd of gewijzigd.

Bruxelles Achat d’Or onderscheidt zich ook van zijn vele concurrenten dankzij de nauwe samenwerking met gerenommeerde verzamelaars van gouden munten, particuliers van grote horlogemerken en veilinghuizen die er hun volledige vertrouwen in stellen. Net als zij kunt u ook profiteren van onze knowhow en onze hulp bij het omzetten van uw oude sieraden in contant geld.

Ontvang bij ons, met vertrouwen, een eerlijke prijs voor uw goud. Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen (02 534 40 40). Wij heten u van harte welkom, ongeacht uw vraag (en). Wij zijn hier om aan al uw verzoeken te voldoen en om u professioneel te begeleiden bij uw wensen of behoeften op het gebied van de verkoop van goud en juwelen.

Bruxelles Achat d’Or is geen tussenpersoon die zijn verkoopprijzen moet verhogen of zijn aankoopprijzen moet verlagen om te overleven. Wij handelen direct, in grote volumes met minimale marges, vandaar onze zeer competitieve prijzen.

Onze service is eenvoudig, efficiënt en discreet en stelt u in staat om uw goud in een oogwenk en in alle veiligheid te verkopen. En bij Bruxelles Achat d’Or komt de beste prijs aan bod! Aarzel niet om ons de aankoop van uw goud toe te vertrouwen, zoals we al vaker hebben gezegd, ons bedrijfsvolume betekent dat we slechts een zeer lage winstmarge nemen om bijzonder scherpe inkoopprijzen te kunnen bieden! Twijfel niet langer, kom bij ons langs met wat u wilt verkopen om de beste prijs te verkrijgen. Kom en toon ons uw goud, sieraden of andere waardevolle stukken, we geven u een gratis schatting, zonder enige beperking, met vertrouwen en volledig met respect voor uw anonimiteit.

Voor inwoners van naburige steden, kom ons bezoeken en profiteer ook van dezelfde aanbiedingen.