Onze werkplaats

Heeft u een sieraad om te herstellen, transformeren of een modificatie?

Bruxelles Achatd’Or  heeft een atelier dat volledig gewijd is aan de herstelling en vervaardiging op maat van de  juwelen  die u ons toevertrouwt. Van de nauwgezette restauratie van antieke juwelen tot het zetten van  diamanten, het solderen van een armband, een ring of zelfs het recyclen van een oud sieraad tot een nieuw, Bruxelles Achatd,Or is de juiste keuze! Wij brengen ter plaatse wijzigingen aan naar uw wensen. Wij repareren en passen sieraden aan die niet stuk zijn , of u niet meer bevallen. Zodat het dragen van uw mooiste sieraden nooit afneemt. Biedt ons atelier een tweede leven aan alle soorten kettingen, armbanden, ringen, hangers of oorbellen. Wat uw vragen ook zijn,  Bruxelles Achatd’Or  adviseert u met smaak en met de beheersing van het vak dat onze reputatie eer aan doet. Wij verzekeren u een zorgvuldige tussenkomst die de ziel van uw sieraad respecteert.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, onze prijzen te vergelijken en ons al uw vragen te stellen, het verplicht u nergens toe.

Bel ons op +32 2 520 80 02

Voor wie op zoek is naar een bedrijf dat in staat is om tegen een voordelige prijs een juweel aan te passen, te transformeren, te herstellen en zelfs te creëren, is Bruxelles Achat d’Or uw adres. Wij beantwoorden gunstig aan al de gevraagde opdrachten. Ons atelier, beheerd door vakmensen, beschikt over alle nodige vaardigheden voor het repareren, transformeren en monteren van een juweel.

Een reproductie en een perfecte creatie:

Voor u die droomt om prachtige sieraden aan te passen aan uw persoonlijkheid en look, richt u tot ons. U kunt ons ook modellen brengen , wij zorgen er in alle vertrouwelijkheid voor om er één of meerdere kopies van onberispelijk kwaliteit van te maken. De looptijd duurt slechts twee tot drie dagen of maximaal één week. Bruxelles Achat d’Or kan tevens creaties met onberispelijke smaak en finesse uitvoeren, U moet alleen naar komen om uw dromen aan ons voor te leggen. Met het wijze advies van onze experts zullen we u in alle eerlijkheid helpen om samen te bepalen wat het beste aan uw verwachtingen voldoet. Voor diegenen die zich gaan verloven of trouwen, niets is mooier dan ringen en gouden ringen met edelstenen of diamanten, speciaal gemaakt volgens uw wensen in ons atelier. Platina, gouden of zilveren trouwringen kunnen met of zonder diamanten gezet worden.

Bij ons is eigenlijk alles mogelijk. U kunt ook vertrouwen op onze ervaring door ons de mogelijkheid te geven iets unieks en persoonlijks te maken een bijzondere gelegenheid zoals bijvoorbeeld een verjaardagscadeau. Mannen op rijpere leeftijd verkiezen grotere solitatairs. In dit geval zullen wij U een solitair aanbieden naargelang uw verwachtingen. We kunnen ook oorbellen, hangers maken, kortom, allerlei soorten sieraden. Door het feit dat u ons de creatie van uw juwelen toevertrouwt is financieel voor u ook heel gunstig. Onze prijzen zijn beduidend lager en daardoor veel aantrekkelijker dan in conventionele juwelierszaken. Ook al is de  prijs van goud in de afgelopen maanden enorm gegroeid op de markt, kunnen we u geruststellen omdat we een gedragslijn hebben aangenomen waarmee we ons kunnen onderscheiden van andere concurrenten door klanten unieke tarieven aan te bieden. Dit is mogelijk dankzij ons intern beleid dat niet wordt bezwaard met trivialiteiten of kunstgrepen om klanten onnodig te verbluffen. Goud, zilver, platina, antieke sieraden en diamanten zijn onze bevoorrechte artikelen als u waar voor uw geld wil krijgen.

Kwaliteitsrestauratie, modificatie en reparatie:

Naast de creatie houdt ons atelier zich ook bezig met de restauratie, modificatie en reparatie van alle soorten antieke of recente sieraden, evenals alle soorten sieraden. Voor ringen, armbanden en ronde halskettingen die niet meer passen bij hun eigenaars en daarom een wijziging nodig hebben, zorgen wij ervoor dat u snel maar met alle nodige finesse op het hoogste punt kunt profiteren van de kwaliteit van ons werk. Zo wordt elk juweel systematisch gerestaureerd om zijn originaliteit naar voren te brengen door het schoon te maken, door het te polijsten om het alle blijvende glans te geven die het verdient, wat bijzonder goed geschikt is voor oude juwelen. Ook deze kunnen naar wens worden gewijzigd. Ons team zal graag uw juwelen gedeeltelijk of volledig transformeren door ze een nieuw leven te geven. Alle diamanten kunnen worden gezet, maar het is raadzaam om het advies op te volgen van onze experts voor het finale resultaat. Er kunnen metalen zijn die niet goed passen bij bepaalde stenen of diamanten.

Onze experts zijn er om u volledig te informeren over dit onderwerp, zodat uw diamanten, uw goud, uw zilver of uw tot hun volledig recht komen. Een oud gouden verlovingsring moet worden voorzien van een grote steen aangepast aan de kleur van de ogen of de kleur die past bij uw astrologisch teken. Een groot aantal mogelijkheden wordt door onze specialisten aan u voorgelegd zodat u onder alle omstandigheden comfortabel zit met het dragen van uw sieraad. De werkplaats richt zich niet alleen op modificatie of restauratie, maar biedt ook reparatiediensten voor beschadigde, gebroken sieraden of sieraden die een speciale behandeling vereisen. Het lassen wordt vervolgens correct en nauwgezet uitgevoerd volgens onze aanbevelingen met behulp van ons gesofiscticeerde apparatuur. Tijdens uw bezoek aan onze werkplaats zullen onze medewerkers u zeer goed helpen door al uw vragen om uw zorgen volledig ter zijde te laten, mocht dit het geval zijn. Sommige klanten uiten soms twijfels over de waarde van hun sieraad na een modificatie of renovatie. Maar wees gerust dat voor elke bemiddeling alle nodige stappen zullen worden ondernomen zodanig dat alle werken in volle transparantie worden uitgevoerd. Onze dienstverlening en kwaliteit zijn voor u de beste stimulans om ons een bezoek te komen brengen.

Prijsvergelijking is een gewoonte onder consumenten, bij Bruxelles Achatd’Or moedigen we u aan om dit te doen, omdat we vertrouwen hebben in onze prijs / kwaliteitverhouding en daarom onze sterke concurrentiepositie op de markt verzekeren. Kom ons bezoeken, kom met ons praten, het verplicht u nergens toe en u zult meer dan verheugd zijn ons te hebben ontmoet. Vertel het ook aan uw dierbaren, vertel hen om onze online winkel te bezoeken of kom rechtstreeks naar onze winkel, op een steenworp afstand van Porte Louise, in Brussel.