Veelgestelde vragen over goudkleurig metaal

V. Waarom biedt Brussel Achatd’Or hogere prijzen dan andere?

A. Bruxelles Achatd’Or werkt rechtstreeks en is geen tussenpersoon, daarom hoeven we geen commissies toe te voegen aan de aankoop en verkoop om te leven of te overleven, zoals de meeste anderen doen.

V. Wat bedoel je met ” live werken”?

A. Bruxelles Achatd’Or is actief in grote hoeveelheden en op wereldmarkten, rechtstreeks en enkel met erkende deskundigen.

V. Hoe kan ik u vinden in Brussel?

A. Vertel ons wanneer u ons wenst te bezoeken door het formulier hier in te vullen en wij zullen u alle informatie geven die u nodig heeft, of u in de buurt bent, een andere stad of een ander land.

V. Kan ik u bezoeken, zelfs als ik niet kom met de items die ik wil verkopen?

A. Vanzelfsprekend, en u bent van harte welkom. We zullen u graag ontvangen en al uw vragen gedetailleerd en duidelijk beantwoorden om u alle nodige uitleg te geven.

V. Als ik met de items kom die ik u wil verkopen, betaalt u mij contant en meteen?

A. Ja, het is absoluut waar dat we u contant zullen betalen en we respecteren volledig de discretie die vereist is bij een dergelijke transactie. Uw privacy is bij ons veilig.

V. Als ik niet contant betaald wil worden, kunt u mij dan betalen via overschrijving of overschrijving?

A. Ja, absoluut. Als u niet al dit geld contant op zak wil hebben, maken wij zo stipt mogelijk een bankoverschrijving over voor u, op de rekening die u ons heeft opgegeven.

V. U zegt op uw website dat als ik uit Frankrijk kom, ik meer zal ontvangen voor mijn goud of andere edelmetalen. Waarom ?

A. Volkomen waar! Frankrijk belast u 8% op alle transacties op edele metalen. Deze belasting bestaat niet in België, dus u heeft er alle baat bij.

V. Hoe kan ik meer van u ontvangen voor wat ik wil verkopen?

A. Als u twijfelt, kunt u het beste vergelijken met andere kopers, waar ze ook zijn. Wij bevestigen u dat wij dankzij onze positie op de wereldmarkt, wij u altijd de hoogste prijzen op de markt kunnen bieden.

V. Als ik van verder kom, bijvoorbeeld uit Parijs, kunt u me dan helpen een hotel te vinden dat dichtbij, van hoge kwaliteit en betaalbaar is?

A. Ja, dit maakt ook deel uit van onze talloze diensten. Omdat we klanten van over de hele wereld verwelkomen, zijn we gewend uitstekende service te verlenen. Bovendien is Brussel een zeer aangename stad, zeer gastvrij en veelzijdig.

V. Ik ben nog nooit in Brussel geweest. Is het een grote stad?. Hoe kom ik daar? Bent u gemakkelijk bereikbaar?

A. Hoewel Brussel de hoofdstad van Europa is, heeft het een menselijke dimensie behouden. Een stad die gewend is mensen uit alle lagen van de bevolking en over de hele wereld te verwelkomen. Vul het kleine formulier in door hier te klikken en we sturen u alle details om uw reis supergemakkelijk te maken.

V. Als ik met de auto naar Brussel kom, heeft u dan een veilige parkeerplaats bij u in de buurt?

A Ja, geen probleem. We geven je een gratis parkeerplaats en praktisch naast ons.

V. Is er een limiet aan wat u bij ons kunt kopen?

A. Dat hangt er van af. De gemakkelijkste manier is om ons te bellen (+ 32 (0) 2534 40 40) en we zullen exact aan uw noden beantwoorden. De limiet in Frankrijk is 1000 euro. Het is veel meer in België!

V. Ik heb een aantal prachtige stenen geërfd, waaronder diamanten, saffieren en robijnen. Sommigen zijn in sieraden gemonteerd, andere zitten los. Koop je dit spul?

A. Ja, natuurlijk kopen we dat allemaal. We zullen ze met u evalueren en we zullen u een schatting geven, meer dan waarschijnlijk, aanzienlijk hoger dan wat ze u tot op heden hebben aangeboden. Wij zijn heel professioneel en zijn wereldwijd aangeprezen vanwege het belang van onze schattingen.

V. Aanvaard u dat wij goederen bij u in pand laten?

A. De gemakkelijkste manier is om ons hierover te bellen (+ 32 (0) 2 534 40 40) of ons hier een beschrijving te geven van wat u heeft en wilt verkopen. Wij bellen u met onze expertise zeer snel terug. In de blauwe balk van de “contact document/ page”.

V. Moet ik een afspraak maken om bij u langs te komen?

A. Het is niet absoluut noodzakelijk, maar we raden u het ten zeerste aan, zodat we u met alle nodige discretie en zonder onnodig wachten u kunnen ontvangen. Bel ons op + 32 (0) 2534 40 40 of neem contact met ons op via e-mail door hier te klikken.

V. Hoe weet ik of wat ik heb, goud, sterling zilver of platina is en of het waarde heeft?

A. We zijn wereldwijd bekend en erkend voor de kwaliteit en ernst van onze expertise en u kunt er absoluut op vertrouwen. U krijgt nauwkeurige antwoorden op al uw vragen. Kom ons bezoeken, onze schattingen zijn gratis!

V. Als ik bij u kom met verschillende items om ze door u te laten schatten en ik ze niet verkoop, moet ik u daarvoor betalen?

A. Nee, absoluut niet. Onze schattingen en al onze evaluaties zijn volledig gratis en zonder enige verplichting van uw kant. Kom gerust eens langs, het verplicht u nergens toe.

V. Verkoopt u sieraden of stenen?

A. Ja, we hebben een grote catalogus met stenen en sieraden tegen bijzonder concurrerende prijzen.

V. Als ik mijn items niet wil verkopen, Kunt u mij dan een alternatief aanbieden?

A. Ja, we hebben vele andere diensten die perfect aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Ons vakkundig atelier kan herstellen, herstellen, aanpassen of zelfs unieke stukken maken volgens uw behoeften en wensen. Kom langs, we praten graag over alles