Wie zijn we?

Aankoop van goud in Brussel

Als u zich afvraagt waar u uw goud ,  diamanten , één of meer merkhorloges, sieraden of edelstenen kunt  verkopen en hoe u de beste prijs kunt krijgen, vindt u het antwoord in de volgende regels.

Wij zijn BruxellesAchatd’Or. Wij bieden u contant geld voor uw goud, diamanten, verlovingsringen, kettingen, ringen of gebroken goud, voor uw  geld of platina (metaal). Het belangrijkste voor ons is om u op uw gemak te stellen in een procedure die voor u moeilijk kan zijn, om uw vertrouwen te winnen en om u volledig tevreden te stellen. We beseffen dat we niet de enigen op de markt zijn aan wie u uw goud kunt verkopen. Maar we beloven je dat je bij ons altijd de eerlijkste en meest eerlijke prijs op de markt krijgt. Onze jarenlange ervaring staat tot uw dienst bij elke transactie. Het proces is snel en volledig vertrouwelijk. Onze prijzen zijn veilig. We beantwoorden al uw vragen en nemen al uw zorgen weg, we zijn goed ingeburgerd en zijn een bedrijf dat bekend staat en erkend wordt om zijn ernst, betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Waar zijn we?

Hier is het plan:

Openingsuren:
maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur
dinsdag t / m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 13u tot 18u
Zondag gesloten.
Bruxelles Achatd’Or, onze activiteit

Weet dat we een bedrijf zijn dat zijn wereldwijde bekendheid heeft verworven vanwege de kwaliteit van ons werk die u nergens anders zult vinden. Onze goed gemaakte en verfijnde producten verrukken al onze klanten. Bruxelles Achatd’Or bevindt zich in België, meer bepaald in Brussel en we hebben een online winkel zodat iedereen er toegang toe heeft en onze site kan bezoeken. De site is zo mooi ingericht met illustraties van afbeeldingen die alle waardevolle edelstenen vertegenwoordigen die er op deze goede aarde bestaan, een echt juwelen land. Ja ons bedrijf is daarom gebaseerd op sieraden, goud, diamanten en andere wonderen die eromheen draaien. Onze experts die volwaardig lid zijn van de effectenbeurs zijn onze troef bij het opbouwen van loyaliteit en vertrouwen in onze klanten en moedigen hen aan om terug te keren om altijd te profiteren van de beste prijs die wij als enigen kunnen aanbieden bij de verkoop alsook de aankoop van uw wonderen.

Bruxelles Achatd’Or, een kans!

Je vraagt ​​je af hoe dit mogelijk is? Kom ons bezoeken en u zult versteld staan! U zult meerdere keren terug willen komen om de uitzonderlijke sfeer te herbeleven die we voor al onze klanten, zowel toekomstige als oude, hebben gereserveerd. Aarzel niet om uw munten en uw goudstaven mee te nemen die op de bodem van een la slapen. We zullen ze graag zorgvuldig onderzoeken om ze te verbeteren en u advies te geven over het exacte mogelijke nut waarvan deze edelstenen kunnen genieten. Met veel ervaringen in het veld mogen wij niet de minste twijfel hebben over onze expertise, uw sieraad wordt goed behandeld en u kunt direct beschikken over het bedrag dat overeenkomt met uw sieraad. Wees niet bang als u sieraden bezit die beschadigd of kapot zijn, onze service accepteert alle waardevolle producten die klanten meebrengen. Zelfs degenen die alléén voor informatie komen zijn welkom en krijgen het unieke onthaal dat ons onderscheidt van onze concurrenten. De klant is koning, dat is ons motto. Een valuta die ons heeft geholpen om wereldwijd een redelijk hoog niveau te bereiken. Doe ons een plezier door bij ons langs te komen!

Bruxelles Achatd’Or: diensten

Verschillende bedrijven die in deze sector werken, bieden u misschien dezelfde diensten, maar die van ons zal zeker ongeëvenaard en onnavolgbaar zijn. Bij aankomst bij ons wordt u in goede handen genomen met een persoonlijke en vertrouwelijke behandeling. De aandacht die aan elk geval wordt besteed, zal u ten volle tevreden stellen en zelfs de meest triviale vragen zullen logische antwoorden krijgen. Een gratis schatting van alle aangeboden sieraden is een pluspunt dat we aanbieden, wij zullen u geruststellen en metteen vertrouwen schenken. Verzamelaars van fijne, grote, antieke, diverse vormen en kleuren diamanten vinden hun toevlucht in ons midden, want wij staan ​​klaar om een ​​heel assortiment aan te kopen, altijd tegen een scherpe prijs. Laboratoria werken met ons samen voor de certificering, reiniging en zetting van diamanten. Dit betekent dat wij ook sieraden restaureren en repareren. Neem tijdens verlovingen, bruiloften, verjaardagen en feesten contact met ons op om u een idee te geven van de ringen, trouwringen of broches die u kunt dragen in platina, goud, diamant of zilver. Wij zijn u graag van dienst door ringen of trouwringen op maat te laten maken met het metaal van uw keuze. Wie in het bezit is van antieke sieraden kan bij ons terecht voor aanpassingen of, indien u wilt verkopen, zullen onze onze hoogopgeleide experten er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niemand wordt benadeeld.

Bruxelles Achat d’or: Beste prijs!

Het beste prijsbeleid wordt altijd zonder onderscheid in alle gevallen toegepast. Blijf niet langer dwalen, de mogelijkheid om een goede deal te krijgen ligt binnen handbereik. Ons bedrijf ook geïnteresseerd in alles wat met zilver te maken heeft, of het nu gaat om munten, sterling zilveren bestek, antiek en medailles. Sterker nog, zelfs sieraden waarvan u denkt dat ze waardeloos zijn, breng het naar ons. Onze experten doen een grondige beoordeling en u zult versteld staan van de resultaten. Discretie is dus ons sleutelwoord, met aandacht voor de houding die we tonen tegenover een oplettende en nieuwsgierige klantenkring. Op Franse gouden munten of u voor zakelijke doeleinden komt of u een particulier bent, u kuntbij ons tot 8% besparen, een realiteit die in Frankrijk nauwelijks mogelijk zal zijn. Tijdens een schatting van de gepresenteerde sieraden zullen onze specialisten  u er enkele details over geven. In andere woorden, krijgen onze klanten antwoorden op hun vragen over hun sieraden. Klanten zullen merken dat onze medewerkers zeer professioneel zijn en trachten ten alle tijden aan al uw mogelijke eisen te voldoen, te beginnen met het feit dat het aantal mensen in onze winkel alleen afhankelijk is van onze toeloop van ons cliënteel. Hulp bij onze service is beschikbaar voor diegenen die er willen van gebruik maken, vooral in de veilingzalen en voor deskundigen van grote merken die ons veel raadplegen. Het behoeft geen betoog dat een minimum aan karaat vereist is voor gouden voorwerpen, of ze nu beschadigd, gebroken of nieuw zijn. Het gaat zonder zeggen dat u bij ons op het juiste adres bent. Senioren, vermogende families en beroemdheden zullen dol zijn op de verscheidenheid aan platina-gemaakte items die we tentoonstellen of die we op maat kunnen maken in onze winkel. Verzamel uw sieraden, breng het naar ons en ervaar het resultaat! Zonder opschepperij combineert ons huis particulieriteit en kwaliteit. Veel van onze concurrenten willen ons evenaren, maar slagen er nooit in, dus haast je om ons een bezoek te brengen, ook al is het een geïmproviseerde en geniet van de voortreffelijke die je in onze winkel zult ervaren, die u in een oogwenk zullen betoveren.

Dit unieke gevoel vind je alleen bij ons!