Goudaankoop uit Luik en omgeving

Als u de beste prijs wilt ontvangen voor uw goud, uw oude, nieuwe, beschadigde juwelen, uw edelmetalen voorwerpen, een kwaliteitshorloge, dan is er maar één adres om te onthouden: Brussels Gold Purchase.

Zelfs als de goede stad Luik al juweliers herbergt die de aankoop van goud, zilver, juwelen of edelmetalen kunnen aanbieden, is ons zeer prestigieuze merk Brussels Achat d’Or een plek bij uitstek in dit heel bijzondere universum.

Waarom ? Het is heel eenvoudig, we zijn geen tussenpersonen, we zijn professionals die internationaal opereren en, naast onze gratis schattingen, zijn onze aankoopprijzen meer dan concurrerend op  de goudmarkt  in het algemeen.

Of je nu een collectie vol  juwelen  en   sprankelende diamanten hebt of gewoon een waardevolle ring, munt, medaille of horloge, je edelstenen zullen bij ons meer waard zijn. We zijn naar behoren en wettelijk gecertificeerd als experts en we zullen u professioneel ondersteunen bij al uw stappen op dit gebied.

IN FRANKRIJK

  • Over de totale waarde van uw goederen wordt een FORFAITAIRE BELASTING van 11,5% ingehouden voor de staat.
  • Betaling per cheque.
  • VERPLICHTE VERKLARING.
  • Wachttijd van 24 uur voor een transactie en voor uw betaling.

IN BELGIË

  • GEEN BELASTING op transacties in goud, andere edelmetalen en diamanten.
  • Betaling contant of via geautoriseerde bankoverschrijving.
  • GEEN VEREISTE VERKLARING.
  • Geen wachttijd.

Bruxelles Achat d’Or heeft een vergunning van de autoriteiten van het land.

Luik ligt niet ver van Brussel en een dagje in de hoofdstad is altijd een heel gezellig moment.

U kunt van al deze voordelen en die van ons tegelijkertijd genieten. U kunt ons bellen of rechtstreeks naar onze winkel komen voor een gratis evaluatie en in alle discretie, weg van nieuwsgierige blikken! Uw bezoek wordt voor ons een plezier en wij zijn u graag van dienst.

Onze prijzen zijn speciaal ontworpen zodat u nergens heen hoeft, geloof ons! Onze schatting zal u een glimlach bezorgen die u niet verwacht, gegarandeerd! Dus wat u ook bezit, goud, juwelen, edelstenen, verzamelhorloge, medaille, zilverwerk, zilver en platina, in of niet in staat, breng ze naar ons.

Al deze zaken zijn voor ons van groot belang. Zelfs wat u misschien waardeloos lijkt, kan enkele grote verrassingen voor u in petto hebben. We betalen onmiddellijk en contant, naar alle discretie. Wees gerust, Brussel Achat d’Or is een ideale en niet te missen plek voor jou.

We hebben ook een professionele werkplaats die u vele diensten aanbiedt, zoals verkoop, reparatie, modificatie, transformatie of creatie van unieke sieraden.

Kom bij ons langs om een ​​onvergetelijke verloving, bruiloft, jubileum of een andere uitzonderlijke reden te vieren. Wat is er magischer, magischer en uitzonderlijker dan een sieraad dat speciaal voor jou is gemaakt, voor jouw gelegenheid.

Een juweel dat uniek is in de wereld, een platina ring, een halsketting met duizend diamanten, een gouden armband, het maakt niet uit, we kunnen als bij toverslag je stoutste dromen tot leven laten komen.

Kom langs, wij maken uw bezoek onvergetelijk!